Moeder Dolfijnen

Beiaardcantus der Dolfijnen

De Dolfijnen organiseren ieder jaar de grootste jaarlijkse beiaardcantus van België. Dit evenement is onze grote trots en hier wordt lang naartoe gewerkt. Meer dan 1300 studenten en sympathisanten zakken af naar de Grote Markt in Lier om er samen te zingen en te drinken.

Oktoberfest Der Dolfijnen

Ieder jaar organiseren wij ook, vol passie, ons Oktoberfest in onze thuisstad Lier. Dit evenement is steeds een groot succes dankzij het fantastische concept. In het begin van de avond zitten alle groepen verspreid over de zaal aan lange tafels en wordt er uitvoerig schlagermuziek gespeeld. Doorheen de avond zijn er steeds speciale/aanlokkelijke deals te verkrijgen. Het is de bedoeling dat iedereen zo goed mogelijk in outfit komt, zijnde lederhosen en dirndls. Na het Oktoberfest maken de tafels plaats voor een sfeervolle dansvloer en wordt er uitbundig verder gefeest.

Oktoberfest Der Dolfijnen

Ginne Gewone TD

Onze TD in Leuven met een concept dat als muziek in de oren klinkt: Gin Tonic aan de prijs van een pint. Voor slechts €2 kan je dus een gin tonic bestellen. Dit concept zorgt steeds opnieuw voor een fantastische avond!

Banner Ginne Gewone TD

Galabal Der Dolfijnen

Om te laten zien dat wij als Dolfijnen ons ook keurig kunnen gedragen organiseren we jaarlijks naar goede gewoonte het Galabal der Dolfijnen. Iedereen kiest dan zijn/haar mooiste gala-outfit uit de kast en trekt zijn/haar dansbenen aan. Wij bieden de mogelijkheid aan om op voorhand mee met ons en onze oud-leden te komen genieten van een hapje en een drankje, gevolgd door een geweldig drie gangen menu. Na het diner en de plechtigheden volgt een geweldig dansfeest dat tot in de late uurtjes kan blijven doorgaan.

Galabal Der Dolfijnen